Login!Harta SiteContactati-ne!Prima pagina

Conditii de utilizare

SC Lamar SRL - denumita in continuare Firma si adresa www.lamar-tulcea.ro denumita Adresa Web, dispune:
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii de internet.
Aceasta pagina este proprietatea Firmei.

Utilizarea acestei pagini de catre un tert prin logare, accesare sau in orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentului document cu toate consecintele juridice care decurg de aici.

Accesul

Accesarea serviciilor se face utilizand Adresa Web.

Proprietatea intelectuala

Prin proprietate intelectuala sunt definite, drepturile de autor si drepturile conexe astfel cum sunt reglementate de dispozitiile legii nr. 8/1996 cu completarile si modificarile ulterioare.

 • Continutul Adresei Web este protejat prin legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.
 • Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. Prin utilizare in scopuri economice se intelege orice utilizare care depaseste cadrul personal sau cercul unei familii.
 • Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre Adresa Web si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta.
  Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze atat pe cale civila cat si penala potrivit legislatiei in vigoare.

  Firma are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod Adresa Web sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

  Reguli de securitate

  Sunt strict interzise:

 • orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe Adresa Web fara acordul scris al Firmei.
 • orice fel de modificari, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de Adresa Web.
 • orice fel de tranferuri de date, fara autorizarea expresa a proprietarului Adresei Web .
 • orice fel ce actiuni care au scopul de a modifica, altera, sterge sau sustrage date aflate pe Adresa Web in vederea producerii de consecinte juridice si /sau obtinerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.
 • Dreptul proprietarului

  Firma isi rezerva dreptul de a modifica continutul si formatul Adresei Web in orice moment fara a fi limitat in vreun fel spatial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a intrerupe sau restrictiona temporar sau permanent fara notificari prealabile serviciile puse la dsipozitia publicului prin intermediul paginii de web.

  Raspunderi

  Accesul si utilizarea de catre un tert a Adresei Web se face pe raspunderea proprie a utilizatorului, neputand fi angajata in nici un mod raspunderea juridica a Firmei.
  Pe Adresa Web, Firma poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub raspunderea Firmei, facandu-se propria raspundere a utilizatorului respectiv.
  Firma nu-si asuma in nici un fel raspunderea in ceea ce priveste actualizarea informatiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligatia sa verifice direct la Firma in ce masura informatiile si datele de pe pagina web sunt de actualitate. In cazul in care utilizatorul nu face acest lucru Firma este exonerat de orice raspundere.
  Firma are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament in orice moment fara nici o notificare prealabila. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postarii pe Adresa Web .

  Confidentialitate

  Orice informatie cu caracter personal comunicata cu ocazia utilizarii Adresei Web este supusa regimului juridic prevazut de dispozitiile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Notificari

  In masura in care vreun utilizator va dori sa semnaleze vreo problema sau sa faca o sugestie cu privire la Adresa Web o poate face in scris folosing formularuil de contact.