Login!Harta SiteContactati-ne!Prima pagina

SERVICII SPALATORIE SI CURATATORIE ECOLOGICA

 • VIZITEAZA NOUL NOSTRU WEBSITE!
 • Spalatoria-curatatoria de haine va ofera servicii profesionale de curatatorie haine, spalatorie profesionala haine si calcatorie profesionala haine pentru publicul larg, dar si pentru companii ce folosesc aceste servicii prin prisma activitatii pe care o desfasoara: servicii spalatorie pentru hoteluri, servicii spalatorie pentru restaurante, servicii spalatorie pentru saloane de frumusete, etc.

   

  Masina de Spalat si Uscator ElectroluxManechinMasa de calcatCalandruMasina de Impachetat

   

  Hainele aduse la spalat sunt in prima faza curatate cu o solutie neutra biodegradabila si apoi introduse in masina de spalat. In dotarea masinii de spalat intra un microprocesor Clarus Control care controleaza viteza tamburului, centrifugarea, nivelul apei, temperatura si durata spalarii. Programele de spalare sunt realizate pentru fiecare tip de tesatura in parte. In momentul punerii in functiune, masina de spalat are propriul sistem de dozificare a detergentului si isi primeste cantitatea necesara de detergenti, balsam, etc. Detergentii folositi la curatare/spalare sunt biodegradabili, special conceputi de acest sistem, cu certificate de calitate internationale conform standardelor europene. Acest sistem permite spalarea celor mai dificile tesaturi, masina de spalat avand program special pentru lana, matase, perdele, blanuri, articole din piele, etc.  Hainele spalate se introduc apoi in uscator. Acesta detine o memorie electronica ce masoara cu precizie temperatura si umiditatea pentru a obtine o uscare rapida si eficienta, astfel controland ca hainele sa nu se increteasca.

  Urmatorul pas este calcarea hainelor care se face pe manechinul conceput pentru calcarea paltoanelor, gecilor, sacourilor, camasilor, etc. asigurand prin diversitatea programelor pe care le include o calitate exceptionala. Apoi produsul se retuseaza la masa de calcat. Pentru lenjerii, fete de mese, etc. dispunem de un calandru care asigura uscarea si calcarea acestora in cele mai bune conditii.  Hainele spalate si calcate vor fi apoi ambalate la masina de impachetat, expuse pe stendere sau rafturi si pastrate pana la ridicarea acestora de catre client.

   

  Masina de Spalat si Uscator ElectroluxManechinMasa de calcatCalandruMasina de Impachetat

   

  Utilajele si procesul nostru tehnologic sunt aprobate in Europa de Green Peace.

 • VIZITEAZA NOUL NOSTRU WEBSITE!