Login!Harta SiteContactati-ne!Prima pagina
S.C. Lamar S.R.L. Tulcea - Mobila - Prelate - Curatatorie
Lamar Tulcea - Mobilier Pal - Confectii Prelate - Spalatorie Ecologica

Societatea noastra a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect inital de activitate reconditionari mobilier - prestari servicii catre populatie. Apoi, ne-am extins si in domeniul confectionarii mobilierului tapitat si a celui din PAL Melaminat - la comanda - si am continuat cu amenajari de localuri si restaurante (avem experienta in confectii de mobilier de bar din pal melaminat, mese, baruri dar si mobilier tapitat, fotolii, canapele)

Ulterior am adaugat la profilul societatii noastre executia de prelate usoare, prelate de stationare si prelate de mars si confectionarea de tapiterii pentru ambarcatiuni.

Curatatoria ecologica pentru articole textile este domeniul de activitate cel mai recent adaugat in oferta noastra.

Confectionat mobilier din pal melaminat: dormitoare, camere tineret, bucatarii, holuri, livinguri, dressinguri, birouri, baruri, mobilier de receptie. Putem efectua mobilierul dupa schitele si masuratorile furnizate. Confectionat prelate stationare si prelate de mars pentru ambarcatiuni.Confectionam prelate de orice tip (pentru camioane, tiruri, etc). Spalatorie ecologica Lagoon - noul sistem de curatare si spalare cu apa, isi deschide portile si in Tulcea. O echipa energica va sta la dispozitie sub sigla a doua firme de prestigiu international, Electrolux S.A. si Woolmark.

Citeste mai mult ...

Citeste mai mult ... Citeste mai mult ...